Εκδήλωση

Εκδήλωση: Εικόνα
εικόνα με μια φάλαινα

Ταξίδι ξεκινώ...σε έναν κόσμο μαγικό

Πέμπτη, Ιούνιος 11, 2020 - 08:00 - Πέμπτη, Ιούνιος 11, 2020 - 23:00

Τι ταξίδι να κάνουμε αυτή την εβδομάδα; Ποιο μέρος να επισκεφτούμε; Κάποιον τόπο μακρινό ή μήπως… μαγικό; Τα πιο εύκολα και συχνά ταξίδια είναι αυτά του νου και της φαντασίας. Αυτά που δεν χρειάζεται να μπεις σε τρένο ή πλοίο, "να ετοιμάσεις βαλίτσα αλλά αρκεί να κλείσεις τα μάτια και να φανταστείς… Σε αυτά τα ταξίδια, οδηγοί είναι τα παιδιά και όχημα η φαντασία τους! 

Συνεχίζοντας στη θεματική ενότητα με επίκεντρο τα ταξίδια, στο δεύτερο εργαστήριο έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε με την φαντασία, να δημιουργήσουμε ονειρεμένους τόπους, μαγικούς φίλους και να γράψουμε την δική μας ιστορία φαντασίας!

Προτείνουμε να κάνετε download και να μελετήσετε αρχικά τις οδηγίες του εργαστηρίου. Στην προτεινόμενη βιβλιογραφία, υπάρχουν και πάλι οι υπερσύνδεσμοι για βιβλία σε ψηφιακή μορφή. 

Μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες με τα έργα των παιδιών στο email serrelib@gmail.com ή στη σελίδα facebook της βιβλιοθήκης. Σας υπενθυμίζουμε στις δημοσιεύσεις οι φωτογραφίες να συνοδεύονται από τα απαραίτητα hashtags  #ηβιβλιοθήκησπίτιμας #forEBEr #17SDG #NLGgoals και να μην εμφανίζονται τα πρόσωπα των παιδιών. 

Για τυχόν απορίες, διευκρινίσεις, παραμένουμε στη διάθεσή σας!

Παραμένουμε ασφαλείς! Συνεχίζουμε να διαβάζουμε!

Εκδήλωση: Αρχεία προς Επισύναψη