Εκδήλωση

Εκδήλωση: Εικόνα
αφίσα καλοκαιρινής

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας - «Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη»

Εκδήλωση: Τοποθεσία
Δ.Κ.Β.Σ. ισόγειο
Πέμπτη, Ιούλιος 19, 2012 - 18:30 - Πέμπτη, Ιούλιος 19, 2012 - 20:00
"Η λέσχη ανάγνωσης ακολουθεί τα ίχνη των ζώων" (2η συνάντηση).Με την Αντιγόνη Σαββίδου. Για παιδιά 7-10 ετών. Με προεγγραφή. Είσοδος Ελεύθερη.

----------------------------

Σήμερα 19 Ιουλίου, στις 6:30 το απόγευμα είχαμε ραντεβού για να συζητήσουμε τι μας έκανε εντύπωση από τα βιβλία που διαβάσαμε. Το σημαντικότερο όμως της αποψινής συνάντησης ήταν η δημιουργία ενός συμβόλου της λέσχης. Η ομάδα μας έχει όνομα, αλλά τώρα απέκτησε και λογότυπο: Το ανοιχτό βιβλίου που μέσα του έχει τους ήρωες των βιβλίων που διαβάσαμε, τα ζωάκια.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών ευχαριστεί την κ. Αντιγόνη Σαββίδου που συντονίζει τις συναντήσεις και τις κάνει ενδιαφέρουσες με συζητήσεις για τα βιβλία και με δημιουργικές δράσεις, την κ. Μαρία Βραχλιώτου που έγινε για λίγο παιδί και μας βοήθησε στη ζωγραφική και την εθελόντρια Δήμητρα Ιακωβίδου για την πολύτιμη βοήθειά της.