Εκδήλωση

Εκδήλωση: Εικόνα
παιδιά που κρατούν τα χέρια

7ο Εργαστήριο "Αλλάζω σελίδα...από τη βιβλιοθήκη στο σπίτι. Χέρια Φιλίας"

Δευτέρα, Απρίλιος 27, 2020 - 08:00 - Δευτέρα, Απρίλιος 27, 2020 - 23:00

Στο έβδομο εργαστήριο θα ασχοληθούμε με μια αυθόρμητη ανάγκη, φυσική επιθυμία και απαραίτητη προϋπόθεση για ευτυχισμένη ζωή, την φιλία. Αυτές τις μέρες που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι σίγουρα μας λείπουν οι φίλοι μας, η παρέα τους, μια βόλτα μαζί τους. Μέχρι λοιπόν να είναι ασφαλής η συνύπαρξη με φίλους μπορείτε να δώσετε “χέρια φιλίας” με έναν καινούργιο φίλο από κάποια κοντινή ή μακρινή χώρα, με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο. 

Ο καινούργιος αυτός φίλος μπορεί να είναι υπαρκτός, όπως ένα παιδί που ήρθε στο σχολείο ή την γειτονιά από άλλη χώρα ή κάποιος φανταστικός νέος φίλος. Θα αναζητήσετε στον χάρτη και το διαδίκτυο για να βρείτε την χώρα από την οποία είναι ή θέλετε να είναι ο καινούργιος σας φίλος. Μετά θα ζωγραφίσετε το δικό σας χέρι με τα χρώματα της σημαίας σας και το χέρι του φίλου σας με τα χρώματα της δικής του σημαίας.Το ένα χέρι θα αντιπροσωπεύει τον εαυτό σας και το άλλο τον φίλο σας. Σε κάθε χέρι θα γράψετε το όνομα και την χώρα καταγωγής σας. Ακολούθως, μπορείτε να φωτογραφίσετε ή να σκανάρετε τις ζωγραφιές σας και να τις αποστείλετε στο email της βιβλιοθήκης serrelib@gmail.com ή στη σελίδα του facebook. Οι άνθρωποι των βιβλιοθηκών θα την αναδημοσιεύσουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και έτσι, οι ζωγραφιές σας θα ταξιδέψουν με τη βοήθεια του Διαδικτύου! 

 Στην παρούσα ανακοίνωση , επισυνάπτεται το αρχείο με τις οδηγίες του εργαστηρίου.

Προτείνουμε να κάνετε download και να μελετήσετε αρχικά τις οδηγίες.

 Στην προτεινόμενη βιβλιογραφία, υπάρχουν και πάλι οι υπερσύνδεσμοι για βιβλία σε ψηφιακή μορφή, προς διευκόλυνση όσων δεν έχουν ή δεν μπορούν να βρουν τα φυσικά βιβλία. 

 Μένουμε σπίτι, διαβάζουμε στο σπίτι!

Στα κοινωνικά δίκτυα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα hashtag #ηβιβλιοθήκησπίτιμας #forEBEr #17SDG #NLGgoals

Εκδήλωση: Αρχεία προς Επισύναψη